Jääkiekkojaoston kuukauden vapaaehtoinen on Ilveksessä elokuussa tyttökiekkovastaavana aloittanut Mia Salonen.

Kerro tarkemmin, kuka olet ja mitä teet työksesi?
Olen Salosen Mia, monipalvelutyöntekijä (keittiö ja siivous koululla sekä päiväkodilla). Aloitin elokuussa myös seuran tyttökiekkovastaavana vapaaehtoispohjalta.

Minkälainen Ilves-tausta sinulta löytyy, kuinka kauan olet ollut seuran toiminnassa mukana?
Päädyin jääkiekon pariin 5-6 vuotta sitten tytärtäni kiekkokouluun tuodessa.

Kerro, mitä kaikkea vapaaehtoistehtäviisi kuuluu?
Toimin Ilveksen N11-N13 joukkueen huoltajana sekä lisäksi apukäsinä rahastonhoitajan sekä jojon tehtävissä. Tämän lisäksi avustan Ilveksen Naisten Liiga-joukkueen huollossa sekä satunnaisesti toimin myös tyttöjen kiekkokoulussa apuvalmentajana. Tehtäviini lukeutuu monenlaista vapaaehtoistyötä, paitatilausten tekoa, luistinten teroitusta, laskujen maksua sekä jääharjoitusten vetämistä. Tyttökiekkovastaavan roolissa vastuulleni tulivat lisäksi Ilveksen N8-N10 ja N14-N16 joukkueet sekä Naisten Akatemia, joiden asioita hoidan ja organisoin yhteistyössä kyseisten joukkueiden toimihenkilöiden kanssa.

Mitä vapaaehtoisena toimiminen sinulle antaa, mikä siinä on parasta?
Sosiaalisena ihmisenä tutustun helposti uusiin ihmisiin. Nuorten ja lasten kanssa toimiessa parasta on nähdä ja kokea pelaajien ilo lajia kohtaan.

Mikä on paras Ilves-aiheinen muistosi?
Nyt on paha kysymys, sillä niitä on todella monta! Vanhemmat vastaan lapset- peli oman tyttären joukkueen kanssa tulee mieleen ensimmäisenä. Meillä oli tosi hauskaa ja etenkin varmasti tytöillä! Meillä aikuisilla oli nimittäin täysi kiekkovarustus päällä ja minä surkealla luistelutaidoilla olin varmasti aika huvittavan näköinen!

Miten summaisit viime kauden joukkueesi osalta? Entä mitä odotat tältä kaudelta?
Viime kausi meni N11-N13 joukkueen osalta asioita opetellessa. Tällä kaudella toivon, että olisimme jo haastajia.

Miksi kannattaa lähteä vapaaehtoiseksi urheiluseuraan?
Saa itse liikuntaa, tapaa uusia ihmisiä, saa uusia, upeita kokemuksia!

Ravintola Tampella on mukana tukemassa Ilveksen jääurheilujaoston vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lahjakortit kuukauden vapaaehtoisille. Kuukauden vapaaehtoista voit käydä ehdottamassa täältä. 

 

 

Mia Salonen 2