Usein kysytyt kysymykset FAQ

Miten ilmoittaudun mukaan?

Kiekkokouluihin ja harrastuksen aloittamiseen liittyvät asiat löydät Mukaan harrastamaan sivulta.

U8 ikäluokasta ylöspäin liittyvät ilmoittautumiset tapahtuvat joukkueiden yhteyshenkilöiden kautta. Yhteyshenkilöiden tiedot löydät Joukkueet sivuilta.

Mitä toimintamaksuun sisältyy?

Toimintamaksulla rahoitetaan seuratoiminnan hallinnolliset kustannukset, valmennus, koulutus, varusvarasto, toimistopalvelut ja seura-asu. Toimintamaksu on laskettu kokonaisuutena, joka on jaettu ikäluokka- ja tasotoiminnan mukaisesti maksueriin.

Lisäksi toiminnasta koituvat kustannukset tulevat joukkueen budjetin mukaisesti maksettavaksi.

Voiko Tampereen kaupungin nuorisopassia käyttää Ilveksessä?
nuorisopassikuvaKyllä voi! Tampereen kaupungin nuorisopassia voi tällä hetkellä käyttää Ilves ry:n futsalin, jalkapallon,  jääkiekon ja salibandyn harrastusmaksuihin. Nuorisopassi-sovellus on ladattavissa älypuhelimelle ja siihen kirjaudutaan koulun sähköpostiosoitteella.

Nuorisopassiedut saat aktivoitua käyttöösi Ilves ry:n toimistolla, osoitteessa Rieväkatu 12.

Lue lisää nuorisopassista täältä: Tampereen kaupungin nuorisopassi.

Vanhemman rooli ja tehtävät?

Jokaisella lapsella ja nuorella on elämässään useita aikuisia erilaisissa rooleissa. Me urheiluseurassa osallistumme kasvattamiseen yhdessä vanhempien, isovanhempien, opettajien ja muiden kasvattajien kanssa.

Me tarvitsemme urheiluseuratoiminnassa paljon vanhempien hartiavoimia ja tukea onnistuaksemme kasvattamisessa, siksi koulutamme seuratoimintaan haluavista vanhemmista valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia, rahastonhoitajia ja viestintävastaavia.

Erilaisiin toimihenkilörooleihin ja tehtäviin pääset mukaan olemalla yhteydessä ikäluokan urheilutoiminnasta vastaavaan henkilöön tai seuran toiminnanjohtajaan. Yhteystiedot löydät Yhteystiedot sivulta.

Innostavassa, iloisessa ja positiivisen kasvattavassa ilmapiirissä on paras paikka lapsen ja nuoren harrastaa unelmiaan tavoitellen!

Miten voin seurata Ilvespelureiden pelejä?

Jokaisella ikäluokalla on omat SoMe-tilit. Tilien nimet ja viimeisimmät julkisut näet joukkueiden omilta sivuilta.

Jääkiekkojaoston Instagram, Facebook, Twitter, Spotify ja Youtube tilit löydät nimellä Ilvespeluri.

Livestriimauksia peleistä lähetetään seuran Youtube kanavalta ja Leijonat Tv lähettää kaikki ottelut missä Leijonat Tv kamera on asennettu kaukaloon (www.leijonat.tv).

Peleistä ilmoitetaan joukkueiden SoMe-kanavien kautta. Kannattaa siis ottaa joukkueiden omat SoMe-tilit seurantaan.

Miten ja kenelle voin antaa palautetta?

Arvostamme palautettasi - niin positiivista kuin kehittävää. Olethan yhteydessä suoraan kyseisestä aihealueesta vastaavaan toimijaan. Ilves ry:n yhteystiedot sivulta löytyy osa toimijoistamme ja osan löydät lajijaostojen omilta sivuilta tai joukkueiden alisivuilta.

Mitä voin tehdä jos törmään epäeettiseen tai vaaraa aiheuttavaan toimintaan?

Jokaisella on oikeus ilmoittaa, jos epäilee doping-, kilpailumanipulaatio-, katsomon turvallisuuteen liittyvää tai muuta eettistä rikkomusta urheilussa. Puuttumalla rikkomuksiin autat suojelemaan urheilijoita ja urheilua sekä turvaamaan tasavertaiset ja turvalliset lähtökohdat kaikille urheilijoille.

Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) ILMO-palvelussa voit tehdä ilmoituksen urheilijan tai muun toimijan epäilyttävästä toiminnasta. Ilmoituksen voi halutessaan tehdä myös nimettömänä.

Ilmoituksesi sisältö käsitellään luottamuksellisesti. Voit lisätä ilmoitukseesi myös tiedostoja ja kuvia. Kaikki saatu tieto analysoidaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

ILMO-palvelun löydät osoitteesta https://ilmo.suek.fi/.

Vakuutus ja terveys

Vakuutuksiin ja terveyteen liittyvät tiedot löydät Ilves ry:n sivuilta 

Tapaturman sattuessa / Pihlajalinna-yhteistyö