Usein kysytyt kysymykset FAQ

Miten ilmoittaudun mukaan?
Kiekkokouluilmoittautumiseen liittyvät asit löydät Uusille pelaajille sivuilta.

U8 ikäluokasta ylöspäin liittyvät ilmoittautumiset tapahtuvat joukkueiden yhteyshenkilöiden kautta. Yhteyshenkilöt löydät Joukkuesivuilta.

Mitä toimintamaksuun sisältyy?

Julkaisemme pian lisäinfoa

Vanhemman rooli ja tehtävät?

Jokaisella lapsella ja nuorella on elämässään useita aikuisia erilaisissa rooleissa. Me urheiluseurassa osallistumme kasvattamiseen yhdessä vanhempien, isovanhempien, opettajien ja muiden kasvattajien kanssa.

Me tarvitsemme urheiluseuratoiminnassa paljon vanhempien hartiavoimia onnistuaksemme kasvattamisessa, joten koulutamme seuratoimintaan haluavista vanhemmista valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia, rahastonhoitajia ja viestintävastaavia.

Erilaisiin toimihenkilörooleihin ja tehtäviin pääset mukaan olemalla yhteydessä ikäluokan urheilutoiminnasta vastaavaan henkilöön tai seuran toiminnanjohtajaan.

Innostavassa, iloisessa ja positiivisen kasvattavassa ilmapiirissä on paras paikka lapsen ja nuoren harrastaa unelmiaan tavoitellen!

Miten voin seurata Ilvespelureiden pelejä?

Jokaisella ikäluokalla on omat SoMe-tilit. Tilien nimet ja viimeisimmät julkisut näet joukkueiden omien sivujen kautta.

Jääkiekkojaoston Instagram, Facebook, Twitter, Spotify ja Youtube tilit löydät nimellä Ilvespeluri.

Livestremauksia peleistä lähetetään seuran Youtube kanavalta. Peleistä lílmoitetaan joukkueiden SoMe-kanavien kautta. Kannattaa siis ottaa joukkueiden omat SoMe-tilit seurantaan.

Miten ja kenelle voin antaa palautetta?
Arvostamme palautettasi - niin positiivista kuin kehittävää. Olethan yhteyksissä suoraan kyseisestä aihealueesta vastaavaan toimijaan. Ilves ry:n yhteystiedot sivulta löytyy osa toimijoistamme ja osan löydät lajijaostojen omilta sivuilta tai joukkueiden alisivuilta. Huomioithan, että osa toimijoistamme on vapaaehtoisia eivätkä voi siksi esimerkiksi päiväaikaan vastata puhelimeen.
Mitä voin tehdä jos törmään epäeettiseen tai vaaraa aiheuttavaan toimintaan?
Jokaisella on oikeus ilmoittaa, jos epäilee doping-, kilpailumanipulaatio-, katsomon turvallisuuteen liittyvää tai muuta eettistä rikkomusta urheilussa. Puuttumalla rikkomuksiin autat suojelemaan urheilijoita ja urheilua sekä turvaamaan tasavertaiset ja turvalliset lähtökohdat kaikille urheilijoille.

Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) ILMO-palvelussa voit tehdä ilmoituksen urheilijan tai muun toimijan epäilyttävästä toiminnasta. Ilmoituksen voi halutessaan tehdä myös nimettömänä.

Ilmoituksesi sisältö käsitellään luottamuksellisesti. Voit lisätä ilmoitukseesi myös tiedostoja ja kuvia. Kaikki saatu tieto analysoidaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

ILMO-palvelun löydät osoitteesta https://ilmo.suek.fi/.