Ilveksen jääurheilujaoston huhtikuun vapaaehtoinen on U6 joukkueessa toimiva Anastasia Bassina.

Kahden lapsen äiti ajautui jääkiekkotouhuihin mukaan kuinkas muutenkaan, kuin lapsensa jääkiekkoinnostuksen myötä. Siviiliammattitaan leikkaussalissa sairaanhoitajana sekä yrittäjänä työskentelevä Anastasia on ensimmäistä kautta mukana seuran toiminnassa. Vapaaehtoistehtäviin on kuulunut U6 joukkueenjohtajana toimiminen. Jojoilun lisäksi Anastasia on ollut kentällä apuna valmennuksessa sekä toiminnan ohjaamisessa.

Mikä mielestäsi on ollut parasta vapaaehtoistehtävissä?
“On ollut älyttömän ihana nähdä lasten riemua ja suuria kehitysharppauksia.  Lasten riemun näkeminen ilahduttaa suuresti ja tuo hyvän mielen. Parasta on, kun saa lapsen kokeilemaan jotain itselleen vaikeaa juttua ja näkemään onnistumisen ilon silmistä. Pienet jutut, kuten läpyt kentällä tai jokin tsemppaava sana voi saada ihmeitä aikaan!”

Entä mikä on paras Ilves-aiheinen muistosi?
“U6 joukkueen erätauko-pelit Nokia Arenalla oli todella mieleenpainuva muisto.”

Miten summaisit tämän kauden joukkueesi osalta?
“Paljon uusia taitoja, suuria kehitysharppauksia, onnistumisia ja paljon iloa. Mahtava porukka lapsia ja vanhempia!”

Miksi kannattaa lähteä vapaaehtoiseksi urheiluseuraan?
“Mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää nuorten liikkumista seuratasolla tuo merkityksellisyyden tunnetta. Pääsee osaksi seuraa, jossa varmasti pääsee kehittymään henkilökohtaisesti ja oppimaan uusia taitoja. Unohtamatta yhteisöllisyyttä!”

Tammikuusta 2024 alkaen olemme palkinneet kuukausittain jääurheilujaoston parissa vapaaehtoistyötä tekevän toimihenkilön tai valmentajan. Kampanjan kautta haluamme lisätä näkyvyyttä ja arvostusta tärkeää työtä seurassamme tekeville vapaaehtoisille. Ravintola Tampella on mukana tukemassa Ilveksen jääurheilujaoston vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lahjakortit kuukauden vapaaehtoisille. Onnea vielä huhtikuun vapaaehtoiselle!

Kuukauden vapaaehtoista voit käydä ehdottamassa TÄÄLLÄ