Ilves jääkiekon kuukauden vapaaehtoinen Jenni Salonen toimii 2013-syntyneiden ikäluokan joukkueenjohtajana.

Minkälainen Ilves-tausta sinulta löytyy, kuinka kauan olet ollut seuran toiminnassa mukana?
“Ilves-tausta on vahva aina lapsuudesta saakka. Isäni on ollut seurassa valmentajana ja seuratoimijana 80-luvulta saakka, minä ja veljeni olemme pelanneet 90-luvulta asti. Omat pelit loppuivat aiemmin, jolloin muut lajit alkoivat kiinnostamaan. Veljeni pelasi kuitenkin ammattilaiseksi asti. Seuratoimijana olen ollut mukana siitä lähtien, kun poikani aloitti 2013-syntyneiden mukana kiekkokoulun.”

Kerro, mitä kaikkea vapaaehtoistehtäviisi kuuluu?
“Joukkueenjohtajana touhuan kaikkea mahdollista taustatyötä ja vastaan kaukalon ulkopuolisista asioista 2013-syntyneiden ikäluokalle. Teemme  vastuuvalmentajan kanssa paljon yhteistyötä sekä suunnittelua joukkueen eteen ja arkea pyöritetään hyvän toimihenkilöporukan kanssa.”

Mitä vapaaehtoisena toimiminen sinulle antaa, mikä siinä on parasta?
“Vapaaehtoisena parasta on se, että on saanut tutustua innostaviin ihmisiin. Saa olla mukana mielekkäässä hommassa lasten ja nuorten kanssa. Seuratoimijuuden mukana olen saanut myös muutaman hyvän ystävän.”

Mikä on paras Ilves-aiheinen muistosi?
“On hieman vaikeaa valita vain yksi muisto, mutta viime vuoden Urheilugaala oli hieno kokemus.”

Miten summaisit viime kauden joukkueesi osalta? Entä mitä odotat tältä kaudelta?
“Viime kausi toi paljon uutta pelillisesti joukkueelle ja päästiin kehittymään monella saraa. Kivoja reissuja ja turnauksia. Uuteen kauteen joukkueelle toivon intoa ja iloa, pelureille ja toimihenkilöille.”

Miksi kannattaa lähteä vapaaehtoiseksi urheiluseuraan?
“Voi saada hienoja kokemuksia ja jos oikein hyvin käy, niin uusia ystäviä.”

Ravintola Tampella on mukana tukemassa Ilveksen jääurheilujaoston vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lahjakortit kuukauden vapaaehtoisille. Onnea vielä Jenni!

Jenni Salonen muokattu

Kuukauden vapaaehtoista voit käydä ehdottamassa TÄÄLLÄ