Ilves ry:n jääurheilujaosto käynnistää kuukauden vapaaehtoinen -kampanjan!

Tammikuusta 2024 alkaen palkitsemme joka kuukausi jääurheilujaoston parissa vapaaehtoistyötä tekevän toimihenkilön tai valmentajan. Kampanjan kautta  haluamme lisätä näkyvyyttä ja arvostusta tärkeää työtä seurassamme tekeville vapaaehtoisille. Ravintola Tampella on mukana tukemassa Ilveksen jääurheilujaoston vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lahjakortit kuukauden vapaaehtoisille.

Kuukauden vapaaehtoista voit käydä ehdottamassa TÄÄLLÄ

Tammikuun vapaaehtoinen on Emmi Henriksson.  Haastattelimme Emmiä vapaaehtoistehtäviin liittyen.

Kerro kuka olet ja missä Ilves-joukkueessa / joukkueissa toimit vapaaehtoisena?
Olen Emmi Henriksson ja toimin Ilveksen U16SM ja U18SM joukkueissa 🙂

Miten päädyit mukaan Ilveksen toimintaan ja kuinka kauan olet toiminut vapaaehtoisena?
Lähdin kuvailemaan pikkuveljeäni omaksi ilokseni jo vuosia sitten. Vuodesta 2020 olen kuvaillut koko joukkuetta, ja “vastuualue” on vain kasvanut vuosien varrella.

Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu vapaaehtoisena?
Toimin kilpasarjajoukkueiden ottelukuvaajana sekä vastaan heidän sosiaalisen median sisällöntuotosta. Olen käynyt myös kuvailemassa erilaisia tapahtumia, kuten päättäjäisiä ja leirejä. Näiden lisäksi auttelen ry:n työntekijöitä erilaisissa tehtävissä, kuten Ilves Murisee -lehden artikkeleiden kirjoittamisessa yms.

Minkälaisia kokemuksia vapaaehtoistyö Ilveksessä on sinulle antanut ja mikä vapaaehtoistyössäsi on parasta?
No vapaaehtoistyö on ollut mahtava mahdollisuus päästä rakkaan harrastuksen kautta tekemään hyvää myös toisille. Nykyisen U16 porukan kanssa olen kulkenut jo pidemmän matkan, ja porukka on tullut tutuksi ja kovin tärkeäksi ❤️

Miksi kannattaa lähteä vapaaehtoiseksi urheiluseuraan?
No ehdottomasti tärkeimpänä ja parhaimpana syynä koen yhteisöllisyyden, ja omassa tapauksessani myös oman harrastukseni motivaation pysymisen korkeana sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

 

Kuva: Sami Raiskio