Ilveksen jääurheilujaoston maaliskuun vapaaehtoinen on Jenny Avellan. Paljon onnea valinnan johdosta!

Tammikuusta alkaen olemme palkinneet kuukausittain Ilveksen jääurheilujaoston parissa vapaaehtoistyötä tekevän toimihenkilön tai valmentajan. Kampanjan kautta haluamme lisätä näkyvyyttä ja arvostusta tärkeää työtä seurassamme tekeville vapaaehtoisille. Ravintola Tampella on mukana tukemassa Ilveksen jääurheilujaoston vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lahjakortit kuukauden vapaaehtoisille.

Kuukauden vapaaehtoista toimihenkilöä (joukkueenjohtajaa, rahastonhoitajaa, huoltajaa, viestintävastaavaa) tai valmentajaa voit käydä ehdottamassa täällä.

Jennyn Ilves-taival alkoi tyttären jääkiekkoharrastuksen myötä ja hän on ollut mukana toiminnassa kahden kauden ajan. Avellan toimii N8-N10 joukkueessa useammassa eri roolissa hoitaen niin joukkueenjohtajan,somevastaavan kuin huoltajankin tehtäviä. Maaliskuun vapaaehtoista kuvailtiin mm. seuraavasti: “Jenny hyppäsi kesken kauden joukkueenjohtajan rooliin ja on omaksunut tehtävät hienosti. Hoitaa tehtävää pyyteettömästi ja tekee valtavan arvokasta työtä tyttökiekon eteen”.

Jennyn mukaan vapaaehtoistyössä ehdottomasti parasta on se, että saa työskennellä itselleen tärkeän lajin parissa samalla kehittyen. Vapaaehtoistyötä tekemällä seuran ja joukkueen toimintaa pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä, auttamaan erilaisissa tehtävissä sekä luomaan samanaikaisesti suhteita muihin lajin parissa työskenteleviin toimijoihin. Jenny kuvailee vapaaehtoistyötään mukanaan vieväksi harrastukseksi, jonka kautta saa myös uusia ystävyyssuhteita.