Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alainen Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimeentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2024. Avustusta voivat hakea U9-U16 ikäluokat.

Hakuaika päättyy 11.1.2024. Hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä.

Hakemukset käsitellään tammikuun 2024 aikana. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille helmikuun aikana (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä). Tuet maksetaan seuroille, jotka ohjaavat summan tukia saaneiden junioreiden kausimaksuihin.

Avustusten kokonaismäärä on 60.000 € ja se jaetaan rahaston ohjausryhmän harkinnan mukaan – avustussummat vaihtelevat ikäluokittain. Avustusten jakamisessa ovat ensisijalla ne hakivat, jotka eivät ole saaneet avustusta Suomen Jääkiekkoliitosta tai Olympia- ja A-maajoukkuerahastosta vuonna 2023.

HAKU TAPAHTUU SEURAAVASTI:

1. Lapsen huoltaja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle oheisen linkin kautta 11.1.2024 mennessä.

Ilmoittautuminen on päättynyt! 

2. Varsinainen tukien hakeminen tapahtuu seurojen toimesta. Seura täyttää lomakkeen Suomen Jääkiekkoilijat ry:n verkkosivuilla.

LIsätiedot tarvittaessa: Hannu Toivo,